Lessen

 

Maandag

19:30 - 20:15 Dressuurles -
Isabelle van Muijen - Weijling

 

Donderdag

Dressuur

19:00 -19:45 Liane Wijngaard

19:45 - 20:30 Liane Wijngaard

 

Zaterdag

 

Springen

9:15 - 10:00 Liane Wijngaard

 

 

 

Isabelle van Muijen -Weijling

Helicon Nhb, Deurne

Hallo!
Ik zal me even voorstellen, ik ben Isabelle Weijling.
Van jongs af aan ben ik al besmet met het paarden virus. Na een aantal jaar op de manege te hebben gereden, kwam daar al snel een eigen pony. Met deze pony ben ik lid geworden bij Callinghe en ben er nooit meer weg gegaan.

Toen ik door had dat de paardensport meer een passie werd dan alleen een hobby, heb ik besloten om daar mijn werk van te maken. Ik heb 3 jaar lang de opleiding Instructeur Ruitersportcentrum gevold aan het Helicon college Nhb Deurne. Deze opleiding heb ik met veel plezier en succes afgerond. Tijdens deze periode ben ik werkzaam geweest voor Stal Marcel Beukers en privé stal Kat. Na een periode van 5 jaar in de paarden branche gewerkt te hebben, heb ik besloten om het roer om te gooien. Momenteel ben ik bedrijfsleider van twee succesvolle winkels; Budget Food.

In mijn vrije tijd geef ik nog op verschillende privé stallen les, zo ook op de vereniging Callinghe. Het inspireert mij om ruiters bewust te laten rijden, en niet simpelweg rondjes lopen zonder iets te trainen.
Ik heb het tijdens het lesgeven erg naar mijn zin en hoop dat ik dit nog erg lang mag doen voor Callinghe.

Liane Wijngaard

Instructrice

Liane geeft al jaren springles op onze vereniging. Ze doorziet de grappen en grollen van de paarden wat resulteert in vertrouwen tussen ruiter en paard tijdens het springen. Daarnaast geeft ze ook 2 dressuurlessen. Paarden en pony's worden op een fijne manier aan het lopen gezet. Ook hierin weet ze haarfijn aan te voelen waar de kneep zit.

 

 

Be the best you can be