Lessen

 

Maandag

19:30 - 20:15 Dressuurles -
Isabelle van Muijen - Weijling

Dinsdag

18:30 - 19:15 Bixie les -
Stephanie Holman *1 april-30 sept*

Donderdag

Dressuur

19:00 -19:45 Liane Wijngaard

19:45 - 20:30 Liane Wijngaard

 

Zaterdag

 

Springen

9:15 - 10:00 Liane Wijngaard

 

15:30 - 15:15 Bixie les -
Stephanie Holman *1 oktober-31 maart*

 

 

Isabelle van Muijen -Weijling

Instructrice, M jury

Hallo! Ik zal me even voorstellen, ik ben Isabelle Weijling.
Van jongs af aan ben ik al besmet met het paarden virus. Na een aantal jaar op de manege te hebben gereden, kwam daar al snel een eigen pony. Met deze pony ben ik lid geworden bij Callinghe en ben er nooit meer weg gegaan.

Toen ik door had dat de paardensport meer een passie werd dan alleen een hobby, heb ik besloten om daar mijn werk van te maken. Ik heb 3 jaar lang de opleiding Instructeur Ruitersportcentrum gevold aan het Helicon college Nhb Deurne. Deze opleiding heb ik met veel plezier en succes afgerond. Tijdens deze periode ben ik werkzaam geweest voor Stal Marcel Beukers en privé stal Kat. Na een periode van 5 jaar in de paarden branche gewerkt te hebben, heb ik besloten om het roer om te gooien. Momenteel ben ik bedrijfsleider van twee succesvolle winkels; Budget Food.

In mijn vrije tijd geef ik nog op verschillende privé stallen les, zo ook op de vereniging Callinghe. Het inspireert mij om ruiters bewust te laten rijden, en niet simpelweg rondjes lopen zonder iets te trainen.
Ik heb het tijdens het lesgeven erg naar mijn zin en hoop dat ik dit nog erg lang mag doen voor Callinghe.

Liane Wijngaard

Instructrice

Liane geeft al jaren springles op onze vereniging. Ze doorziet de grappen en grollen van de paarden wat resulteert in vertrouwen tussen ruiter en paard tijdens het springen. Daarnaast geeft ze ook 2 dressuurlessen. Paarden en pony's worden op een fijne manier aan het lopen gezet. Ook hierin weet ze haarfijn aan te voelen waar de kneep zit.Stephanie Holman

Instructrice

Hoi! Ik ben Stephanie, mijn interesse in paarden begon al jong! Ik was 4 jaar toen ik voor het eerst een kinderfeestje bij een pony boerderij op Aruba hield. Echt heel vreemd was het niet, ik ben door mijn moeder besmet met het paardenvirus! In Nederland ben ik op mijn 7e begonnen met paardrijden bij Manege Noot, op mijn 9e verwelkomde we onze eigen pony Anouck! Daar begon ook mijn Callinghe avontuur! Waar alle stalgenootjes liever op dressuurwedstrijden ging koos ik ervoor om te gaan springen en crossen! Ik ben in 2012 afgestudeerd aan het Clusius College in Alkmaar op de opleiding paardenhouderij. Mijn ervaring heb ik op gedaan in de velen paardenbedrijven waar ik mijn stages heb gelopen en waar ik heb gewerkt. Een paar uitgelicht: - Stoeterij Musterd - Stal Marcel Beukers - Schockemöhle Hamburg (DE) Mijn passie ligt bij het lesgeven, in zowel dressuur als springen. Ik vind het enorm leuk om mijn ervaringen met jong en oud te delen! De Bixie is iets waar ik mijn verborgen talent heb ontdekt, de jeugd heeft namelijk de toekomst! Sinds 2018 heb ik ook een eigen bedrijf genaamd Equine-Sports. In 2020 ben ik begonnen met het geven van balken clinics door heel Nederland! Ik ben zelf woonachtig in Julianadorp samen met mijn man en dochter, en mijn paard staat in Groote Keeten! Zie ik je terug in de Bixie les van Callinghe?

 

Be the best you can be