Informatie over Callinghe

 

 

Adres gegevens

Rijvereniging L.R. & P.C. Callinghe
Terrein: Rietweg 2
1759 PA Groote Keeten
E-mail:
mail ons

 

Lidmaatschap

Contributie voor volwassenen is 200 euro per jaar , per persoon
Contributie voor kinderen 175 euro, per persoon

Hiervoor krijg je 1 keer per week les.

Baklidmaatschap / Startpashoudend lid is 55 euro, hiervoor hoef je geen werkzaamheden te doen, dit mag uiteraard wel! Mail het secretariaat, Ellen Koeleman voor meer informatie. Ook het inschrijfformulier mag hier naartoe gestuurd.


Aan de rijdende leden wordt gevraagd om 2 x te helpen met de wedstrijden. Dit kan variƫren van schrijven voor de jury (altijd leerzaam), een keertje in de kantine staan, tellen op het wedstrijdsecretariaat, banen opbouwen of ringmeesteren.
Aan het begin van het seizoen, eind april of begin mei doen we 1 keer een grote opruiming, dit sluiten we af met een lekker hapje en een drankje.

Tot slot is er voor de rijdende leden een bijdrage van 12 euro voor de grote clubactieloten, maar die kun je verkopen.

Lidmaatschap geldt van januari t/m december, wanneer je midden in het seizoen instapt wordt dit naar gelang verrekent.

Wanneer je het lidmaatschap op wil zeggen, graag voor 15 november van dat jaar. Hierbij zullen wij je lidmaatschap bij de KNHS ook voor je opzeggen. Controleer wel of je hier een mail van ontvangt via het KNHS systeem!

 

Download hier het inschrijfformulierinschrijfformulier en verzend naar Ellen Koeleman. Mag ook digitaal ingevuld en gemaild.

 

We maken gebruik van onze clubfaciliteiten aan de Rietweg 2 in Groote Keeten.
Het betreft hier een buitenbak met verlichting en een grasveld ter grote van 2 dressuurbanen. Daarnaast beschikken wij over een gezellige, houten kantine.
Auto's en trailers kunnen eenvoudig parkeren langs de weg.