Bestuur van Callinghe

Voorzitter: Ronald Bos

Ik ben Ronald Bos en ben al tientallen jaren in het bestuur van Callinghe. Ik heb een melkveebedrijf in Groote Keeten, vlak om de hoek van het Callinghe terrein. Voor klussen met grote machines wordt meestal naar mij gekeken ;-).

Naast het melkveebedrijf heb ik ook een paardenpension. Veel van de clubleden staan dan ook bij mij op stal.  
Mijn dochter Dionne groeide op bij deze club en is inmiddels instructrice op de dinsdagavond.

Het reilen en zeilen van deze club is mij bekend. Om die reden ben ik dan ook sinds 2016 benoemd tot voorzitter van Callinghe.

 

Penningmeester en Ledenadministratie: Ellen Koeleman

Mijn naam is Ellen Koeleman en ik ben sinds het jaar 2003 penningmeester van
L.R. en P.C. Callinghe. Zelf ben ik al ruim 23 jaar lid van Callinghe en dus wel bekend met
de vereniging. Vanaf mijn 8e jaar rijd ik pony en daarna ben ik verder gegaan op de paarden.
Ik heb 2 paardjes, Unora en Elcara, waar ik dagelijks veel plezier aan beleef. Mijn rijden is momenteel vooral recreatief.

Doordat ik al menig jaar als penningmeester verbonden ben aan de vereniging, heb ik wel de nodige ervaring opgedaan. Samen met mijn medebestuursleden proberen we het vooral leerzaam, leuk en gezellig te maken voor de leden. Het is dan ook het verenigingsgevoel en clubbelang wat bij mij hoog in het (Callinghe)- vaandel staat!

 

Vaandel Callinghe

 

 

 

Secretaris en wedstrijdsecretariaat: Laura Mantel
Hoi! Mijn naam is Laura Mantel en ik doe samen met Chella Karbodin vanaf 2020 het wedstrijdsecretariaat. Ik rij al sinds ik 5 jaar was paard. Ik ben ook een aantal jaar geleden lid geweest van Callinghe met mijn toenmalige verzorgpaard. Uiteindelijk 3,5 jaar lang volledig gestopt met paardrijden. Vorig jaar begon het weer ontzettend te kriebelen en heb ik uiteindelijk mijn merrie Stella gekocht. Hiermee ben ik weer lid geworden van Callinghe en ik rijd nu ook wedstrijden met haar. Ik vind dat we een super gezellige club hebben met alleen maar leuke leden, het voelde meteen weer vertrouwd toen ik terug kwam. Als je nog vragen o.i.d. hebt over bijvoorbeeld de wedstrijden kun je mij altijd contacten!